Skip to main content
lexblog.com/lib/8MFTQ05Cviewrecordjson
{
    "@context": "https://schema.org",
    "@type": "Article",
    "headline": "Almost 20 Years of Section 409A: Is Your Documentation Still in Sync?",
    "url": "https://www.lexblog.com/2026/02/10/almost-20-years-of-section-409a-is-your-documentation-still-in-sync/",
    "identifier": {
        "@type": "PropertyValue",
        "name": "LexBlog Library record",
        "value": "LEX-WK-8MFTQ05C",
        "url": "https://www.lexblog.com/lib/8MFTQ05C/"
    },
    "datePublished": "2026-02-10T16:25:05-05:00",
    "dateModified": "2026-02-10T16:26:06-05:00",
    "author": {
        "@type": "Person",
        "name": "Lisa Loesel, Caroline Dorsey"
    },
    "sourceOrganization": {
        "@type": "Organization",
        "name": "Seyfarth Shaw LLP"
    },
    "organizationScope": "at-publication",
    "isPartOf": "Beneficially Yours",
    "about": "Tax",
    "sourceUrl": "https://www.beneficiallyyours.com/?p=4456",
    "sourceStability": "may-move"
}